Back to All Events

Forest To Plate op UP2YOU Fesival

Op 27 mei 2017 organiseren we in Villa Clementina in Zemst ons interactief festival: Up2You, be the soul of the place.

We willen allen in contact brengen met vaardigheden gevonden in yoga, tai chi, shiatsu, qiqong meditatie en dergelijke. Wij, als initiatiefnemers, zijn ervan overtuigd dat de balans tussen lichaam en geest kan bijdragen tot innerlijke rust, creatieve expressie en vooral tot een gezonde levenslust.

Via het stimuleren van intra- en interpersoonlijke communicatie kunnen mensen inspiratie opdoen om oplossingen te zoeken voor onze uitdagende samenleving die zichzelf steeds opnieuw uitvindt.

We zijn als mensen veel getalenteerder dan we onszelf soms voorspiegelen en we dragen de kracht om te evolueren naar wat we zelf willen zijn. In je eigen kracht staan en verantwoordelijkheid nemen voor je nabije omgeving en medemens is een solide basis voor een harmonische samenleving.

We bieden lezingen aan die worden ingericht om nieuwe ideeën aan te brengen.

Infostandjes brengen thema’s als nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen in de velden van biologie, metafysica en spiritualiteit.

Als kers op de taart krijgt ieder op een open podium de kans om een ervaring, een inzicht of een visie naar voor te brengen voor alle aanwezigen in onze 5-Minute Breaks!

Wil je die dag samen met Ben Brumagne een excursie doen met de fiets om lokale eetbare planten en bloemen te ontdekken?
Schrijf je dan in via: www.up2you.one/tickets/ 

Voor meer informatie over de dag zelf, waar het precies doorgaat en wat er allemaal te doen is, kan je terecht op onze kersverse site: www.up2you.one