Back to All Events

A day in the woods

NL

Ontdek een van de mooiste regio’s in Belgie en ga op een wildplukwandeling met Forest To Plate. Vanuit het treinstation Mariembourg, kan je met fiets of openbaar vervoer richting de prachtigste bossen van het land gaan. De Treinrit zelf, is vanaf Charleroi een prachtige bijeenkomst van kleine Waalse dorpjes en een prachtige natuur.

ENG

Discover one of the most beautiful regions of Belgium and enjoy a foraging walk with Forest To Plate.  From Mariembourg trainstation, you can discover one of the most beautiful forests of Belgium. Coming By train, its a charming ride as soon as you leave Charleroi. 

Price

29eu/person, Does not include food. This is just a walk. We will make sure you reach your train on time back to Brussels

Wanneer/When

 • 14th of october 12  tot 5 pm

  Waar/where
   
 • Afspraakpunt/meetingpoint

  Busstation Kerk/church/Eglise Nismes

  In Detail uit Brussel/ your travels from Brussels 

  SNCB Brussel-Centraal
  Naar:Station NISMES Eglise [TEC]
  09:07 Vertr
  12:02 Aank

  Van:SNCB Mariembourg
  Naar:SNCB Brussel-Centraal
  18:49 Vertr
  21:00 Aank