Back to All Events

BOKRIJKDAG - OOGSTFEEST- Gratis wilde planten Demonstratie

Het oogstfeest, dé dag van het jaar voor de boeren en boerinnen. Ga met hun mee terug in de tijd naar het jaar 1913 en maak het feest zelf mee! De kinderen kunnen leren hoe ze fruittaartjes en confituur maken.

De Bokrijkacteurs brengen een dorp op het Vlaamse platteland anno 1913 opnieuw tot leven. Er hangt een zenuwachtige drukte op de boerderij want vandaag wordt de oogst feestelijk ingehaald. Je beleeft het verhaal alsof je er toen zelf bij was. Of ga mee op zoek naar de winnaar van de Taart Trofee, een wedstrijd voor origineel en traditioneel gebak. Je leert ook fruittaartjes en confituur maken of eetbare planten uit de natuur te oogsten…

Meer info op http://www.bokrijk.be/nl/evenementen/bokrijkdag-oogstfeest-met-taart-trofee