Back to All Events

Yoga en Wildplukkers weekend. (2 plaatsen vrij)


  • Rue des Ecoles Viroinval, Région wallonne, 5670 België (map)
Zalig om op Vrijdagavond gewoon de benen onder de tafel te schuiven en een weekend lang te mogen genieten van je gastvrijheid en topexpertise!
— Sally, www.Cizzo.be Magazine

De combinatie van yoga en wildplukken is een unieke manier om enkele dagen dichter bij de natuur en bij jezelf te staan.

Gedurende drie dagen word je rondgeleid in de fascinerende wereld van de eetbare wilde planten. Je gaat zelf plukken, drogen en koken en je leert je eigen infusies maken aan de hand van eeuwenoude tradities én moderne technieken. 

Ben Brumagne van Forest To Plate begeleidt je in je zoektocht door de natuur, waardoor je na enkele dagen terug naar huis gaat met een kennis die je nog je hele leven kan gebruiken. Daarnaast is er elke dag een ontspannende en gezonde yogasessie voorzien onder begeleiding van Daisy Bogaert, gepaard met meditatieve relaxatie-oefeningen in de volle natuur. 

Een unieke kans om enkele dagen terug naar de roots te gaan. 

Voor deze 3 dagen wordt 360 Euro gevraagd. Hierbij inbegrepen zijn de slaapplaats, eten en drinken, en alles wat we nodig hebben voor de verschillende activiteiten. Maximum 15 personen. 

Deze 3 dagen gaan door in het prachtige Vierves Sur Viroin, Rue des écoles 36. 
Wens je al eens een kijkje te nemen, dan kan dat hier

Aankomst op vrijdag avond 01/07, rond 20 u (eten voorzien) en einde activiteit de avond van maandag 04/07om 17u. 

Nog vragen ? Inschrijven? Stuur me gerust een mailtje.  

Hopelijk tot dan ! 

* NO REFUNDS