Back to All Events

BEGINNERS HERBORISTEN 2 DAAGSE 29-31/03 (Volzet)


 © CYLEONG.be

 © CYLEONG.be

AL DUIZENDEN JAREN LANG VERZAMELEN EN GEBRUIKEN MENSEN WILDE PLANTEN OM HUN GEZONDHEID BIJ TE STUREN. NIET ALLEEN GENEESKRACHTIG, MAAR OOK EETBARE PLANTEN ZIJN OVERAL TE VINDEN EN DOORHEEN DE GESCHIEDENIS GEBRUIKT ALS DAGELIJKS VOEDSEL. BIJNA UIT HET OOG VERLOREN, WORDT DEZE KENNIS TERUG VERSPREID EN OOK TOP-RESTAURANTS DOORHEEN DE WERELD GEBRUIKEN DEZE WILDE PLANTEN ZOWEL VOOR DE PRACHTIGE KLEUREN EN VORMEN ALS DE SUBTIELE EN HEERLIJKE SMAKEN.

IN BELGIE VIND JE EEN KLEINE 300 SOORTEN EETBARE EN NOG MEER MEDICINALE PLANTEN, EN ZEKER IN DE STREEK VAN VIERVES SUR VIROIN WAAR ONGEVEER 70 PROCENT VAN DE BELGISCHE FLORA VOORKOMT IS HET EEN WAAR HERBORISTEN WALHALLA. 
 

GEDURENDE 2 DAGEN, WORD JE GEÏNTRODUCEERD TOT DEZE PRACHTIGE WERELD, DIE ALTIJD EN OVERAL RONDOM ONS IS. JE ZAL NA DEZE PERIODE NAAR HUIS GAAN MET EEN BASISKENNIS WAARMEE JE VERSCHILLENDE PLANTEN KAN IDENTIFICEREN EN GEBRUIKEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN. 

JE LEERT ER OVER DE GESCHIEDENIS VAN DE PLANT, DE GEBRUIKEN DOORHEEN HET NOORDELIJK HALFROND, DE EETBARE MOGELIJKHEDEN EN VEEL MEER.

SAMEN DE NATUUR INTREKKEN EN ZELF PLANTEN ZOEKEN IS DE BESTE LEERSCHOOL. DAAROM GAAN WE OOK VOORNAMELIJK BUITEN ZIJN. 

VOOR DEZE 2 DAAGSE WORDT 200 EURO GEVRAAGD. HIERIN INBEGREPEN ZIT ACCOMMODATIE VOOR 2 NACHTEN, 3 MAALTIJDEN PLUS SNACKS PER DAG EN UITERAARD AL DE ACTIVITEITEN.

WIE AL EENS EEN KIJKJE WIL NEMEN VAN HET HUIS EN OMGEVING KAN DAT DOEN OP DEZE LINK.

JE WORDT VERWACHT dinsdag 29-03 OM 20 U. AVOND ETEN VOORZIEN EN VERTREK donderdag OM 17U, avondeten voorzien. 

MEER INFORMATIE? STUUR ME GERUST EEN MAILTJE. 

*NO REFUNDS