Back to All Events

Wildplukkers weekend 3/06 - 5/06


Zalig om op Vrijdagavond gewoon de benen onder de tafel te schuiven en een weekend lang te mogen genieten van je gastvrijheid en topexpertise!
— Sally, www.Cizzo.be Magazine

WILDE EETBARE PLANTEN ZIJN OVERAL TE VINDEN EN DOORHEEN DE GESCHIEDENIS GEBRUIKT ALS DAGELIJKS VOEDSEL. BIJNA UIT HET OOG VERLOREN, WORDT DEZE KENNIS TERUG VERSPREID EN OOK TOP-RESTAURANTS DOORHEEN DE WERELD GEBRUIKEN DEZE WILDE PLANTEN ZOWEL VOOR DE PRACHTIGE KLEUREN EN VORMEN ALS DE SUBTIELE EN HEERLIJKE SMAKEN.

IN BELGIE VIND JE EEN KLEINE 300 SOORTEN EETBARE EN NOG MEER GENEESKRACHTIGE PLANTEN. ZEKER IN DE STREEK VAN VIERVES SUR VIROIN WAAR ONGEVEER 70 PROCENT VAN DE BELGISCHE FLORA VOORKOMT IS HET EEN WAAR HERBORISTEN WALHALLA. JE LEERT ER OVER DE GESCHIEDENIS VAN DE PLANT, DE GEBRUIKEN DOORHEEN HET NOORDELIJK HALFROND, DE EETBARE MOGELIJKHEDEN EN MEER. 

GEDURENDE 2 DAGEN, WORD JE GEÏNTRODUCEERD TOT DEZE PRACHTIGE WERELD, DIE ALTIJD EN OVERAL RONDOM ONS IS. JE ZAL NA DEZE PERIODE NAAR HUIS GAAN MET EEN BASISKENNIS WAARMEE JE VERSCHILLENDE PLANTEN KAN IDENTIFICEREN EN GEBRUIKEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN. SAMEN DE NATUUR INTREKKEN EN ZELF PLANTEN ZOEKEN IS DE BESTE LEERSCHOOL. DAAROM GAAN WE OOK VOORNAMELIJK BUITEN ZIJN. 

VOOR DEZE 2 DAAGSE WORDT €242 (€200+Btw) GEVRAAGD. HIERIN INBEGREPEN ZIT ACCOMMODATIE VOOR 2 NACHTEN, 3 MAALTIJDEN PLUS SNACKS PER DAG EN UITERAARD AL DE ACTIVITEITEN.

WIE AL EENS EEN KIJKJE WIL NEMEN VAN HET HUIS EN OMGEVING KAN DAT DOEN OP DEZE LINK.

JE WORDT VERWACHT VRIJDAGAVOND OM 03/06 OM 20 U. AVOND ETEN VOORZIEN EN VERTREK ZONDAGAVOND 05/06 OM 17U. 

MEER INFORMATIE? INSCHRIJVEN? STUUR ME GERUST EEN MAILTJE

*NO REFUNDS